A3 Haber

Uyuşturucu ticareti için ‘kanserle savaş ve lösemi vakfı’ kurmuşlar!

Uyuşturucu ticareti için ‘kanserle savaş ve lösemi vakfı’ kurmuşlar!

Uyuşturucu ticareti için ‘kanserle savaş ve lösemi vakfı’ kurmuşlar!
Kasım 09
16:36 2019

Denizli’de aralarında “Kanserle Savaş, Kimsesiz, Engelli ve Lösemililer Vakfı”nın da bulunduğu altı adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi, altı kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Doktorlar Caddesi üzerindeki bir iş merkezinde bulunan “Kanserle Savaş, Kimsesiz, Engelli ve Lösemililer Vakfı”nda uyuşturucu satıldığını belirledi. Şüphelileri suçüstü yakalamak için altı ay önce teknik ve fiziki takip başlatıldı. Yapılan takiplerin ardından da bu sabah operasyon için düğmeye basıldı. Vakıf merkezi ile burayla bağlantılı, biri İzmir’de altı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, açılmayan çelik kapılar, koçbaşlarıyla kırılarak girildi. Vakfın kapısı çilingir yardımıyla açıldı.

Uyuşturucu sattığı tespit edilen altı şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde 15 gram eroin ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyette götürüldü.

DERNEK BASILINCA VAKIF KURMUŞLAR!

Geçen Mayıs ayında “Kanserle Savaş, Kimsesiz, Engelli ve Lösemililer Derneği”ne operasyon yapılmış, 82 paket halinde 69 gram eroin ele geçirilmişti. Operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli de tutuklanmıştı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER