A3 Haber

Siyanürle intihar eden Yetişkin kardeşler toprağa verildi

Siyanürle intihar eden Yetişkin kardeşler toprağa verildi

Siyanürle intihar eden Yetişkin kardeşler toprağa verildi
Kasım 11
12:24 2019

Fatih’te evlerinde siyanür içerek intihar eden Cüneyt, Oya, Yaşar ve Kamuran Yetişkin kardeşler, Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Fatih’te 5 Kasım gecesi evlerinde ölü bulunan ve siyanür içerek intihar ettikleri belirlenen 48 yaşındaki Cüneyt , 54 yaşındaki Oya, 56 yaşındaki Yaşar ve 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin kardeşlerin cenazeleri, savcılık kararı ile yakın arkadaşları Serpil Alkan’a teslim edildi. Ardından cenazeler özel kıyafetli AFAD ekipleri tarafından Fındıkzade Albayrak Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazı sonrası 4 kardeş için cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından vatandaşlar cami avlusunu boşaltırken, tabutlar özel kıyafetli AFAD ekipleri tarafından cenaze nakil aracına taşındı.Yetişkin kardeşler Ayazağa Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Cenaze namazına CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Oya ve Kamuran Yetişkin’in arkadaşları Serpil Alkan ve vatandaşlar katıldı. (DHA)

Dört kardeş ilaç içerek yaşamlarına son verdi: ‘Maddi sıkıntı yaşıyorlardı’

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER