A3 Haber

Akşener’den Albayrak’a: Damat bey haddini bil haddini…

Akşener’den Albayrak’a: Damat bey haddini bil haddini…

Akşener’den Albayrak’a: Damat bey haddini bil haddini…
Kasım 12
12:23 2019

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında iktidara sert sözlerle yüklenirken, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı hedef aldı. Akşener, Albayrak’a “Kayınpeder torpiliyle oturduğun o makamı yeteri kadar işgal ettin. Milletimize terörist demek senin haddin değildir, haddini bil” sözleriyle yüklendi.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a tepki gösterdi. Akşener, ” Damat bey haddini bil haddini. Kayınpeder torpiliyle oturduğun o makamı yeteri kadar yeteri kadar işgal ettin. Bundan sonra milletimize terörist demek senin haddin değildir. Haddini bil damat! Çarşıda pazarda etiketlerde canın yanınca neler oluyor diye soran vatandaşıma terörist diyemezsin. Tencereyi kaynatamıyorum, yarım kilo kıymayla dört çeşit yemek yapıp kahrolan analara terörist diyemezsin” ifaderini kullandı.

Albayrak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ekonominin kötüye gittiğini belirten ekonomist ve akademisyenleri “teröristlere” benzetmişti.

‘İNSANIMIZI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMAKTAN BIKMADIN MI?’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da tepki gösteren Akşener, “Buradan kendisine sesleniyorum bıkmadın mı Sayın Erdoğan. İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı? Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın? Sen önce insanlarımızı tarihimiz üzerinden birbirine düşürmek yerine milletinin tamamının sağlığından sorumlu olan bir Cumhurbaşkanı olduğunu unutmamaya çalış. Eşini dostunu değil fakiri fukarayı zengin etmeye çalışan bir cumhurbaşkanı. Damadını değil ehil insanları bakan yağacak bir bilince sahip bir cumhurbaşkanı” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER