A3 Haber

Hastane acilinde silahlı kavga

Hastane acilinde silahlı kavga

Hastane acilinde silahlı kavga
Kasım 13
00:10 2019

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır üç kişi yaralandı.

Küçükçekmece’de bulunan Kanuni Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında hastane içinde bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga edenler, güvenlik görevlileri tarafından dışarıya çıkarıldı.

Dışarıda da devam eden kavganın taraflarından bir gruptan diğer gruba ateş açıldı. Üç kişi yaralanırken, Ramazan Ön’ün vücuduna 2 kurşun isabet etti. Silahlı saldırganlar olay yerinden bir otomobile binerek uzaklaştı. Yaralılar da hastanede tedavi altına alındı.

‘KARDEŞİM YANIMDA YARALANDI’

Olay yerine gelen polis ekipleri silahlı kavganın yaşandığı yerde inceleme yaptı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yaralanan Ramazan Ön’ün abisi, “İçeride kavga ettiler polisler dışarıya çıkardı. Dışarıya çıktık. Dışarıda vurulduk. 3-4 kişi silahla ateş açtı. Kardeşim Ramazan Ön yanımda yaralandı. İki kurşun isabet etti. Biz annemi getirmiştik hastaneye” diye konuştu. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER