A3 Haber

Siyanürle yaşamını yitiren Delen ailesi toprağa verildi

Siyanürle yaşamını yitiren Delen ailesi toprağa verildi

Siyanürle yaşamını yitiren Delen ailesi toprağa verildi
Kasım 16
17:41 2019

Bakırköy’de dün ölü bulunan Bahattin ve Zübeyde Delen çifti ile çocukları Ali, düzenlenen törenle toprağa verildi. Üç kişilik ailenin ölüm nedeninin siyanür kullanımı olduğu tespit edilmişti.

İstanbul Bakırköy’de evlerinde ölü bulunan üç kişilik Delen ailesi, Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta dün 38 yaşındaki Bahattin Delen, 38 yaşındaki Zübeyde Delen ve çocukları 7 yaşındaki Ali Delen ölü olarak bulunmuştu. Başsavcılığın açıklamasında borçlarından dolayı bunalıma giren babanın eşi ve çocuğunu siyanürle öldürerek intihar ettiği belirtilmişti.

Ailenin cenazeleri, Fatih Camii’ne getirildi. Cami avlusundaki taziyeleri Bahattin Delen’in babası Ali İhsan Delen ve ağabey Mustafa Delen kabul etti. Cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Delen ailesi için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı, helallik istendi. Aile yakınlarının isteği üzerine 7 yaşında hayatını kaybeden Ali Delen için helallik istenmedi. Delen ailesi, eski Topkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. (DHA)

Siyanür bahane, yoksulluk yasaklansın… Feyzi Hepşenkal yazdı…

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER