A3 Haber

İzmir’de kadın cinayeti: Cezaevinden izinli çıktı, cinayet işledi

İzmir’de kadın cinayeti: Cezaevinden izinli çıktı, cinayet işledi

İzmir’de kadın cinayeti: Cezaevinden izinli çıktı, cinayet işledi
Kasım 18
10:22 2019

İzmir Buca’da, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk, sevgilisi olduğu ileri sürülen Melisa Kalem’i pompalı tüfekle katletti. Selçuk, daha sonra intihar etti.

Buca Karanfil Mahallesi 1108 Sokak’ta bulunan bir apartmanda gece saatlerinde meydana gelen saldırıda, 24 yaşındaki bir çocuk annesi Melisa Kalem vahşice öldürüldü.

İddiaya göre açık cezaevinden izinli olarak çıkan 24 yaşındaki Şehmuz Selçuk, Melisa Kalem’in yaşadığı eve gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, Şehmuz Selçuk yanında getirdiği pompalı tüfekle Melisa Kalem’e ateş etti. Kalem, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığıldı. Selçuk ise, aynı tüfekle intihar etti.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kalem ve Selçuk’un olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, Melisa Kalem’in ölüm haberini alarak adrese gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı apartmanda olay yeri ekipleri incelemelerde bulundu. Kalem ve Selçuk’un cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER