A3 Haber

Adrese gitti ancak vakfı bulamadı: 15 Temmuz için toplanan paralar nerede?

Adrese gitti ancak vakfı bulamadı: 15 Temmuz için toplanan paralar nerede?

Adrese gitti ancak vakfı bulamadı: 15 Temmuz için toplanan paralar nerede?
Kasım 20
19:52 2019

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’na ait olduğu belirtilen adrese gittiklerini belirterek “Adreste böyle bir vakıf yok. Bir kez daha soruyoruz; 309 milyon TL nerede? Vakıf nerede?” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kişisel Twitter hesabında Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emir, vakfın resmi kayıtlarda görünen adreste olmadığını vurgularken, “15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri için kurulan vakfın resmi kayıtlarda görünen ve Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un da vakfa ait olduğunu iddia ettiği adresine milletvekillerimiz ile geldik. Adreste böyle bir vakıf yok. Bir kez daha soruyoruz; 309 milyon TL nerede? Vakıf nerede?” dedi.

CHP’li Çelebi: Her işiniz sahte!

Grupta yer alan CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda “15 Temmuz sonra kampanyalar düzenlendi, dernekler kuruldu. Vakfın adresi yok. Şehit yakınları ve gaziler için toplanan paralar nereye gitti. 15 Temmuz için para topladın, nerede bu para, cevap yok? 15 Temmuz şehit ve gazilerimiz için vatandaştan 309 milyon topladılar. Hala şehit yakınlarına, gazilerimize dağıtmadılar. Paranın akıbetini sorduk vakıf kurduk dediler. Adrese gittik vakıf ortada yok. Telefonu zaten yok. Her işiniz sahte!” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER