A3 Haber

Ömer Faruk Savaş’tan Süleyman Gençel’e yanıt

Ömer Faruk Savaş’tan Süleyman Gençel’e yanıt

Ömer Faruk Savaş’tan Süleyman Gençel’e yanıt
Kasım 22
12:23 2019

“Saraya gidip Tayyip Erdoğan’la görüşen CHP’li kim” sorusu, gündemdeki yerini koruyor. A3 Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Gençel’in dün işaret ettiği Ömer Faruk Savaş, bir açıklama yaparak “O kişi ben değilim” dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı “Erdoğan, sarayda kendisiyle görüşen bir CHP’li isme ‘genel başkan ol, sana yardımcı olurum’ dedi” iddiası, gündemdeki yerini koruyor.

A3 Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Gençel, dün kendisine gelen bilgiler doğrultusunda bir yazı kaleme almış ve bu kişinin Ömer Faruk Savaş olaması olasılığının yüksek olduğunu belirtmişti.

Gençel’in yazısı çok sayıda haber sitesie tarafından alıntılandı, sosyal medyada paylaşıldı.Bu gelişmeler üzerine, Ömer Faruk Savaş yazılı bir açıklama yaparak, “O kişinin kendisi olmadığını savundu.

İşte o açıklama

Ömer Faruk Savaş’ın açıklaması şöyle:

Bilindiği üzere ulusal bir gazetede yazı yazan bir köşe yazarı Cumhuriyet Halk Partisi olağan kurultayında genel başkanlık adaylığı için bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü iddia etmiştir. Bunun ardından 21.11.2019 tarihinde internet üzerindeki çeşitli haber portallarında görüşme yapan kişinin şahsım olduğu, ismim açıkça kullanılarak haber yapılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her bir bireyi gibi devletime sadakatim sonsuzdur. Yaşamım boyunca da temel şiarım ülkem için fayda sağlamanın peşinde koşmak olmuştur.

Bu açıklamalarım doğrultusunda internet üzerinde yer alan haberlerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını ve bu açıklamalar ile yakından uzaktan alakam olmadığını kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Aynı zamanda bu haberleri tekzip eder haberin ivedilikle internet üzerinde yer alan mecralardan kaldırılmasını talep eder aksi takdirde tüm haklarım saklı kalmak suretiyle hukuki yollara başvuracağımı belirtirim.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER