A3 Haber

Arda Turan yine mahkemelik oluyor

Arda Turan yine mahkemelik oluyor

Arda Turan yine mahkemelik oluyor
Kasım 25
16:54 2019

Kiralık olarak Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olan Arda Turan İspanya’da mahkemelik oluyor. İspanyol basınında yer alan habere göre Arda’nın Barcelona’daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti.

İspanyol devi Barcelona’ya transfer olduktan sonra saha içindem çok saha dışı olaylar ile gündeme gelen Arda Turan hakkında İspanyol ev sahibi de şok bir iddia ortaya attı. Arda Turan’ın eski ev sahibi, yıldız futbolcunun birkaç ay kirasını ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti.

400 bin avroluk borç iddiası

Mundo Deportivo’dan Joan Poqui’nin haberine göre Arda Turan, eski sahibine olan 400 bin avroluk (2.5 milyon TL) borcunu ödemedi. Arda Turan’ın 100 bin avro kira borcu olduğu, eve de 300 bin avro zarar verdiği öne sürüldü. Ev sahibi Arda Turan ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığını belirterek, mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi.

Berkay ile yaşadığı olayda ceza almıştı

Arda Turan’ın, Berkay Şahin’e kafa atıp eşi Özlem Şahin’i de taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlanmış, Mahkeme, Arda Turan’ın ‘cinsel taciz’ suçundan beraatine, ‘ruhsatsız silah taşıma’, ‘korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti. Mahkeme hapis cezalarında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vermişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER