A3 Haber

Birçok ilde yağmur ve fırtına bekleniyor

Birçok ilde yağmur ve fırtına bekleniyor

Birçok ilde yağmur ve fırtına bekleniyor
Kasım 25
12:59 2019

Ülkenin batısından gece saatlerinden itibaren yurda giriş yapan yağış gün boyunca birçok ilde etkili olacak. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Eskişehir, Zonguldak, Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak bekleniyor. İstanbul’da akşam saatlerinde yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre; bugün (25 Kasım Pazartesi) Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Zonguldak, Bolu ve Düzce çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli, Muğla çevreleri ile Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı olması bekleniyor.

İstanbul’da akşam saatlerinde yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, İstanbul’da bugün akşam saatlerinden itibaren yağmur bekleniyor. Hafta boyunca yağışların ve parçalı bulutlu bir havanın beklendiği İstanbul’da sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgâr, genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Ege ve Batı Akdeniz’de fırtına (60-80 km/sa), kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli fırtına (80-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER