A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine tahammülüm yok

Kılıçdaroğlu: Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine tahammülüm yok

Kılıçdaroğlu: Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine tahammülüm yok
Kasım 25
11:58 2019

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Talat Atilla’nın kendisinden doğrulama aldığı iddiasına ilişkin, “Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine bile tahammülüm yok. Yedi yıl önce bir söyleşi yapmıştı, onu çarpıtarak vermişti. Tek bir telefon konuşması bile yapmadım” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin açıklamalarına ilişkin ilk kez konuştu. Muharrem İnce’nin konuyla ilgili kendisini aradığını belirten CHP lideri, “Benden haber bekle dedim İnce’ye. O sırada İstanbul’daydım, İzmir’e uçağı ve belediye başkanlarıyla toplantıyı kaçıracaktım, oradan da Ankara’ya uçtum” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, İnce’nin CHP Genel Merkezi’ni suçlamasını da doğru bulmadığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Evet, komplo var, Saray komplosu doğrudur” açıklamasına ilişkin de konuştu. Saray’ın CHP’ye karşı komplolar peşinde koştuğunu zaten söyleyip durduğunu ve bunu bu bağlamda söylediğini aktaran Kılıçdaroğlu, elinde bilgi ve belge olmadan net konuşmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Talat Atilla, CHP’yi karıştıran bir kişi

Cumhuriyet’ten Orhan Bursalı’ya konuşan, Kılıçdaroğlu, Talat Atilla’nın iddiayı kendisine doğrulattığı yönündeki açıklamasını da yalanlayarak tepki gösterdi. “Talat Atilla sizinle konuştu mu?” sorusunu CHP lideri, “Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine bile tahammülüm yok. 7 yıl önce bir söyleşi yapmıştı, onu çarpıtarak vermişti. Tek bir telefon konuşması bile yapmadım. Bir milletvekilimizin odasından Atatürk resmini indirdiği duyumunu da ortaya atan, günlerce CHP’yi karıştıran ve havuz medyasına malzeme veren de bu kişidir” sözleriyle yanıtladı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER