A3 Haber

Akit’in gerici yazarı: Kadınlar erkeğe karşı kışkırtılıyor

Akit’in gerici yazarı: Kadınlar erkeğe karşı kışkırtılıyor

Akit’in gerici yazarı: Kadınlar erkeğe karşı kışkırtılıyor
Kasım 26
09:01 2019

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Şiddeti yok ederseniz hayat durur” dedi. Dilipak, Aile Bakanlığını eleştirdiği yazısında, “Erkeğe karşı şiddetle ailenin köküne dinamit konulmaya çalışılıyor. Kadınlar, erkeğe karşı kışkırtılıyor” iddiasında bulundu. Dilipak, sadece 2019’da 300’den fazla kadının katledildiği Türkiye’de “erkeğe karşı şiddetten” söz etti!

Yeni Akit’in yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Aile Bakanlığını eleştirdi.

Dilipak, “Devlet yasal şiddet aygıtıdır, ordusu, polisi ile. Cennet ödülü, cehennem acı ve şiddeti ifade eder. Cevizi kırmak, otomobili, treni, uçağı hareket ettirmek, kuyu kazmak, tünel açmak için şiddete ihtiyaç var. Ceza şiddettir. Zalim diktatörlere karşı da meşru bir şiddetle ayakta kalabilirsiniz. Adalet yoksa ve siz barıştan söz ediyorsanız, bunun adı ‘teslimiyet’tir. ‘İstiklali tam bir millet’ olamazsınız! Savcılar kimin ne kadar cezalandırılması gerektiğini araştırır, hâkim ona karar verir. Şiddet olmayacaksa orduya ne gerek var” diye yazdı.

KADEM’in, Aile Bakanlığı’nın da desteklediği “Şiddeti engellemek insani ve vicdani bir sorumluluktur. Unutma, Sen Varsan Şiddet’e Yer Yok!” sloganıyla başlattığı kampanyayı eleştiren Dilipak, “Bakın bu kampanya ile İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW’ın arkasına saklanılarak erkeğe karşı şiddetle ailenin köküne dinamit konulmaya çalışılıyor. Aile terörize ediliyor. Kadın erkeğe karşı kışkırtılıyor” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER