A3 Haber

Bahçeli ‘büyük resmi’ gördü: ‘CHP’ye Atatürk’ün ahı tuttu’

Bahçeli ‘büyük resmi’ gördü: ‘CHP’ye Atatürk’ün ahı tuttu’

Bahçeli ‘büyük resmi’ gördü: ‘CHP’ye Atatürk’ün ahı tuttu’
Kasım 26
10:58 2019

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’de yaşanan olaylara ilişkin konuşarak “Terör örgütleriyle girdiği mesai onun çuvallatmış, Atatürk’ün ahı tutmuştur” yorumunda bulundu.

Beştepe’ye giden CHP’li‘ iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu’na alternatif oluşturma projesidir” dedi.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu için “Terör örgütleriyle girdiği mesai onun çuvallatmış, Atatürk’ün ahı tutmuştur” yorumunda bulundu.

“CHP Türkiye karşısında mihrak haline geldi”

Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Karataş’a konuşan MHP lideri Bahçeli, şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye’nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir. Kaynağından ve kökünden tamamen kopmuştur. Atatürk’ün mirası yağmalanmıştır. Yabancı başkentlerin esaretine giren bir CHP söz konusudur. Bununla birlikte muhasım lobilerin tasallutu altındadır. Kılıçdaroğlu günden güne erirken, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini de bozmanın çabasındadır.”

“Kılıçdaroğlu siyaseti körleştiren ve kötüleyen bir zihniyet”

“Şu şekilde tavzih etmek mümkün: CHP Genel Başkanı siyaseti körleştiren ve kötüleyen bir zihniyet ve dibe battı. Ülkemizin içeride istikrarsızlaştırılması, dışarıda da itibarsızlaştırılması için kaygı verici bir arayışın içine gömüldü. Düşünebiliyor musunuz, Türkiye’de can ve mal güvenliğinin olmadığını söylüyor. Bu Kılıçdaroğlu kime hizmet ediyor? Kimlerin hesabına çalışıyor?

Dünyanın hangi demokratik ve medeni ülkesinde devletini/ülkesini karalayan, kundaklayan ve hassasiyetlerini kurcalayan bir muhalefet anlayışı vardır? İşi gücü, yalan dolan. Terör örgütleriyle al takke ver külah içinde. FETÖ’ye tamam demiş, bunu bizzat kendi partisinde üst mevkilerde bulunan siyasetçiler itiraf ediyor. Pensilvanya’yla uzaktan paslaşıp, yakından temas kuruyor. PKK ve YPG, Kılıçdaroğlu’nun aklını başından almış, oyuncağa çevirmişler!”

“Atatürk’ün mirası yağmalanmıştır”

“Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye’nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir. Kaynağından ve kökünden tamamen kopmuştur. Atatürk’ün mirası yağmalanmıştır. Yabancı başkentlerin esaretine giren bir CHP söz konusudur. Bununla birlikte muhasım lobilerin tasallutu altındadır. Kılıçdaroğlu günden güne erirken, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini de bozmanın çabasındadır.

Terörle mücadeleye köstek olan, itiraz eden, devamlı engel çıkaran kendisidir. Fırat Kalkanı Harekâtı başlar, ne işimiz var bataklıkta der. Zeytindalı Harekâtı başlar, ‘Sakın Afrin merkeze girmeyin’ diye seslenir. Barış Pınarı Harekâtı’na karar verilir, ‘İçim yana yana destek oluyorum’ diye sitem ve şikayet eder. YPG dersiniz, ‘Bize mi saldıracaklar’ diye çıkışır. Hendek kazan teröristlerden bahsedilir, ‘Ne hendeği’ diyerek şaibeli tavır gösterir. Teröre bulaşmış, terör örgütüyle emel ve eylem birliği yapmış HDP’li belediye başkanları görevlerinden uzaklaştırılır, darbe çığırtkanlığı yapar. Asıl darbe girişimi olan 15 Temmuz’a tiyatro diyerek 20 Temmuz’u öne çeker.”

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER