A3 Haber

MHP’li milletvekilini eleştiren gazeteciyi sokak ortasında dövdüler!

MHP’li milletvekilini eleştiren gazeteciyi sokak ortasında dövdüler!

Kasım 29
22:19 2019

Iğdır’da yerel gazete sahibi Metin Işık sokak ortasında, eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, “Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum” dedi. Işık ayrıca MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’ı eleştirdiği yazıları nedeniyle tehdit edildiğini söyledi.

Iğdır’da, yerel gazete sahibi 48 yaşındaki Metin Işık, sokak ortasında eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, “Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum” dedi.

Topçular Mahallesi Şair Fuzuli Sokak’ta 27 Kasım akşamı yaşanan saldırı iddiaya göre şöyle meydana geldi: Metin Işık bisikletiyle evine gitmek istedi. Ancak yolu elleri sopalı 15 kişilik bir grup tarafından kesildi. Işık’ı döven saldırganlar kaçarken, yaralanan Işık kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Tedavisinin ardından da karakola gidip şikayetçi oldu.

MHP’li milletvekilini eleştirmişti

Saldırganlardan birinin daha önce kendisini tehdit eden Mutluhan Kaçkar olduğunu, diğerlerini ise tanımadığı belirten Işık şunları söyledi: “Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’a birkaç kez eleştirel yazı yazdım. Bu yazıdan dolayı Mutluhan Kaçkar birkaç kez beni tehdit etti. Kalabalık bir grupla karşıma çıkan Mutluhan Kakçar, nasılsın ağabey deyip silah çekti. Ardından da elindeki sopa ile vurdu. Ardından diğerleri de vurmaya başladı. En az 15 kişi vardı. Kafamda, sırtımda ve ayağımda yaralar vardı. Hastaneye gidip tedavi oldum, rapor aldım. Sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum.” (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER