A3 Haber

Bir üniversiteden daha adrese teslim kadro

Bir üniversiteden daha adrese teslim kadro

Bir üniversiteden daha adrese teslim kadro
Aralık 01
14:44 2019

Üniversitelerin kadrolarına alacakları öğretim görevlileri için aradığı şartların adrese teslim örneklerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi de eklendi.

A3 Haber Merkezi | Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü için ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosu ilan şartında doğrudan doktora ünvan yazıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 1 Aralık 2019 tarihli ve 30965 sayılı Resmi Gazete’de birçok farklı alanda öğretim ve araştırma görevlisi kadroları ilan edildi.

Sivas Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü için yer alan bir kişilik öğretim görevlisi kadrosunun özel şartında başvuracak adayın koşulları, ancak az sayıda kişinin başvurmasına olanak sağladı belirlendi.

Süsleme sanatkarı olacak

İlanda yer alan özellikler şöyle belirtildi: “İslam Tarihi ve Sanatları alanında yüksek lisans yapmış, Kültür Bakanlığı tarafından “Türk Süsleme Sanatları Sanatkarı” unvanına sahip olup, ilgili alanda en az 2 yıl tecrübesi bulunmak.” Hem yüksek lisans konusunun, hem de Türk Süsleme Sanatkarı unvanının bir arada olduğu özelliklerin Türkiye’de bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda kişide bulunduğu vurgulandı. Üniversite tarafından, açılan kadrolar için son başvuru tarihi 16 Aralık 2019 olarak belirtilirken, sınavların 20 Aralık’ta yapılacağı, sınav sonuçlarının ise 23 Aralık 2019 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER