A3 Haber

Şair Melih Cevdet Anday’ın heykelini yaktılar!

Şair Melih Cevdet Anday’ın heykelini yaktılar!

Şair Melih Cevdet Anday’ın heykelini yaktılar!
Aralık 01
00:25 2019

İstanbul Beşiktaş’ta ateş yakan dört kişi Şair Melih Cevdet Anday’ın heykelini yaktı. Yanan heykeli itfaiye söndürürken, polis dört kişiyi gözaltına aldı.

Beşiktaş Şairler Parkı’nda bulunan Şair Melih Cevdet Anday’ın heykeli dört kişi tarafından yakıldı. Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulunan Şairler Parkı’nda gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, parkta ısınmak isteyen dört kişi ateş yaktı. Ancak ateşe atılan maddelerden dolayı alevler bir anda Şair Melih Cevdet Anday’ın heykeline sıçradı. Paniğe kapılan dört kişi yangını söndürmeye çalıştı ancak alevleri söndürmeyi başaramayınca korkuya kapılarak parktan kaçtı.

Dört kişi gözaltına alındı

Çok sayıda polis ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan Melih Cevdet Anday’ın heykeli itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri de parkın çevresinde, heykeli yakıp kaçan dört kişinin peşine düştü. Yapılan çalışma sonucunda olay yerine yakın bir noktada yakalanarak gözaltına alındı.

Dört kişi Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay yeri İnceleme ekipleri bir süre yanan heykel üzerinde inceleme yaptı. Beşiktaş Kaymakamlığı da olayla ilgili açıklama yaparak zanlıların gözaltına alındığını ve işlemlerinin sürdüğünü belirtti. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER