A3 Haber

Kulis: Nihal Olçok, Davutoğlu’nun partisinde kurucu olabilir

Kulis: Nihal Olçok, Davutoğlu’nun partisinde kurucu olabilir

Kulis: Nihal Olçok, Davutoğlu’nun partisinde kurucu olabilir
Aralık 04
10:28 2019

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu yeni parti çalışmaları devam ederken, sürpriz bir gelişme yaşandı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi ve oğlunu yitiren Nihal Olçok’un yeni partinin kurucuları arasında olabileceği, kulislerde konuşulmaya başlandı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok’un, Davutoğlu’nun kuracağı yeni partisiye katılacağı öne sürüldü.

Odatv’de yer alan habere göre, Nihal Olçok’un dün gerçekleştirilen kurucular kurulu toplantısına katıldığı öğrenildi.

Öte yandan, Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AKP’li Binali Yıldırım’ın Davutoğlu için söylediği, “Ak Parti’nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu’nun yanına koştu. ‘Duruş’ diye kitap yazmış ama kendi ‘Duruş’u yok Ahmet Davutoğlu’nun” sözlerine yanıt vermişti.

Olçok, Yıldırım’a, “İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri… Ahmet Davutoğlu” ifadelerini kullanmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER