A3 Haber

Kadın cinayeti: Başkasıyla evlenmesin diye öldürdü

Kadın cinayeti: Başkasıyla evlenmesin diye öldürdü

Kadın cinayeti: Başkasıyla evlenmesin diye öldürdü
Aralık 13
18:03 2019

Bayburt’ta, 34 yaşındaki Recai Ç., Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nde (KETEM) temizlik görevlisi olarak çalışan 40 yaşındaki Zehra Erdemir’i, Süleyman Alan ile evleneceğini söylediği için bıçaklayarak, öldürdüğü ortaya çıktı. Recai Ç.’nin bıçakladığı Alan’ın, hayati tehlikesi sürüyor.

Bayburt Vali Nihat Üçyıldız Caddesi’ndeki KETEM’de dün yaşanan olayda, Recai Ç., merkezde temizlik görevlisi olarak çalışan Zehra Erdemir ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda çalışan Süleyman Alan ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Recai Ç., Erdemir ve Alan’ı bıçakladı.

Recai Ç., polis ekiplerince göz altına alınırken, sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu iki yaralı, ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Zehra Erdemir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Aynı hastanede tedaviye alınan Süleyman Alan’ın ise hayati tehlikesi sürüyor.

Öldürdüğü kadına aşık olduğunu iddia etti

Polisin soruşturma başlattığı olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Recai Ç.’nin, aşık olduğunu iddia ettiği Zehra Erdemir’in Süleyman Alan ile evlilik hazırlığında olduğunu öğrendiği ve Erdemir’den Alan ile evlenmemesini istediği, bu yüzden tartıştıkları öğrenildi.

Erdemir toprağa verildi

Zehra Erdemir için bugün Tuzcuzade Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Vali Cüneyt Epçim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Erdemir’in ailesi ile çok sayıda kişi katıldı. İkindi vakti kılınan namazın ardından Zehra Erdemir’in cenazesi, Çayırözü köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER