A3 Haber

Kadın cinayeti: Balıkesir’de bir kadın pompalı tüfekle katledildi

Kadın cinayeti: Balıkesir’de bir kadın pompalı tüfekle katledildi

Kadın cinayeti: Balıkesir’de bir kadın pompalı tüfekle katledildi
Aralık 18
10:09 2019

Balıkesir Edremit’te, boşanma aşamasında olan iki çocuk babası Mehmet B., sevgilisi olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Nazan Can’ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Katil Mehmet B.’nin silahı ateşlediği sırada tetiğe sıkışan parmağı koptu.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kapıcıbaşı Mahallesi Bodur Cami Sokak’taki müstakil bir evde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre ekmek fırınında çalışan ve boşanma aşamasında olan 46 yaşındaki Mehmet B., birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki Nazan Can ile bilinmeyen nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından Mehmet B. evde bulunan pompalı tüfekle Can’ı katletti. Mehmet B.’nin de tetiği çektiği parmağı tüfekte sıkışarak koptu.

Mehmet B., olayın ardından polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nazan Can’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Gözaltına alındı

Polis ekipleri şüpheli Mehmet B.’yi gözaltına aldı. Silahı ateşlerken parmağı kopan Mehmet B. ise Edremit Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Nazan Can’ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER