A3 Haber

İzmir’de bir kişi yanarak yaşamını yitirdi

İzmir’de bir kişi yanarak yaşamını yitirdi

İzmir’de bir kişi yanarak yaşamını yitirdi
Aralık 19
09:36 2019

İzmir Konak’ta bir evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında bir kişi, alevlerin arasında kalarak yaşamını yitirdi.

İzmir’in Konak ilçesine bağlı 805 sokakta bulunan bir evde yangın çıktı. Gece saatlerinde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, evden dumanlar yükseldiğini gören komşular, durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Yapılan çalışmalar kapsamında, yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde yapılan ilk incelemede, salon kısmında bir erkek cesedi bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, ölen kişinin kimliğini gösterir herhangi bir belge olmadığı belirlenirken, 50-60 yaşlarında olduğu ve çıkan yangında yanarak öldüğü öğrenildi. Yanan kişinin cenazesi, Cumhuriyet savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tip Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, mahalle sakinlerinin ifadesine göre evde bir kişinin yalnız yaşadığı öğrenildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER