A3 Haber

Kadın cinayeti son anda önlendi

Kadın cinayeti son anda önlendi

Kadın cinayeti son anda önlendi
Aralık 23
16:06 2019

İstanbul Avcılar’da boşanma aşamasındaki eşini katletmek için yanına pompalı tüfek ve fare zehri alarak yola çıkan kişi, polislerin çağrılması üzerine kadının işlettiği kuaför önünde yakalandı.

İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Firuzköy Mahallesi’nde yaşanan olayda, devriye görevi yapan Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hasan Önal Caddesi’nde bir gurup insanın panik içerisinde koşuşturarak yardım istediğini görünce hemen müdahale etti.

Polisler, İsmibey L.’yi elinde bulunan pompalı tüfek ile yakaladı. İsmibey L.’nin bu cadde üzerinde kuaför dükkanı bulunan, altı ay önce kendisinden boşanmak için dava açan eşi H.L.’yi katletmek için geldiğini söylediği öğrenildi. Üç çocuk annesi H.L.’nin eşinin geldiğini görünce kapıyı kilitleyerek polisi de aradığı belirtildi.

Gözaltına alınan İsmibey L.’nin üzerinde pompalı tüfeğin yanı sıra 34 dolu kapsül, bir kutu fare zehri, meyve bıçağı da bulundu. Garsonluk ve gündelik işler yaptığı belirtilen İsmibey L.’nin Avcılar Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri devam ediyor. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER