A3 Haber

Sinan Aygün’e bir dava daha

Sinan Aygün’e bir dava daha

Sinan Aygün’e bir dava daha
Aralık 23
20:32 2019

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, inşaatı durdurulan TOGO kuleleriyle ilgili açıklamaları nedeniyle Sinan Aygün hakkında yargıya başvuracağını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun Sinan Aygün’le üç yıldır görüşmediğini belirterek yargıya başvuracağını açıkladı.

ANKA’nın haberine göre Kuşoğlu’un, “Sinan Aygün’ün pislik bulaştırma çabalarıyla ilgili basın açıklaması” başlıklı açıklaması şöyle:

Sinan Aygün’le 3 yıldır görüşmedim.  İddiaları medyadan öğrendim.

Sinan Aygün de benimle görüştüğünü söylemiyor.  Her nedense konuyla ilgilenen iki dostu, arkadaşı olduğunu, onların devreye girdiğini öne sürüyor. Onların ‘dostları’ olduğunu, onları çok sevdiğini ve onların adını vermeyeceğini söylüyor. Beni dost, arkadaş görmemesinden memnuniyet duyarım.  Ancak düşmanlığının sebebini anlayamadığımı da belirtmek isterim.”

“Sinan Aygün’ün bu beyanı da doğru değil”

“Sinan Aygün, adımı bu işe karıştırma çabasına ‘Ağabey’imi de ilave ediyor. ‘Genelkurmay İstihbaratta  çalışıyordu, FETÖ’den açığa alındı’ diyor. Öğretmen Albay olan ağabeyim değil, kardeşim, 6 yıl önce emekli olmuş ve FETÖ ile hiçbir bağlantısı olmayan, gurur duyduğum, vatansever biridir. Yani Sinan Aygün’ün bu beyanı da doğru değildir.

Sinan Aygün’ün bu iddialarını yargıya taşıyorum, ancak; Durum böyle olmakla birlikte, Sinan Aygün’ün yaptığı gibi benim sürekli olarak bu hadiselere karıştırılmak istenmemin nedenini sizin ve milletimizin sağduyusun bırakıyorum.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER