A3 Haber

Akşener’den İmamoğlu’nun çağrısına ‘dilekçeli’ destek

Akşener’den İmamoğlu’nun çağrısına ‘dilekçeli’ destek

Akşener’den İmamoğlu’nun çağrısına ‘dilekçeli’ destek
Aralık 27
19:43 2019

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul Projesi’ne itiraz dilekçesini Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İl Çevre Müdürlüğü’ne teslim etti.

Kanal İstanbul Projesi hakkında 39 ilçede toplanan dilekçeleri partililerle beraber Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İl Çevre Müdürlüğü’ne teslim eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul hakkında değerlendirmelerde bulunan Akşener, “İstanbullular haksızlığa, kendisine sorulmamasına bir itiraz koyuyor ortaya. Kanal İstanbul’u Sayın Erdoğan ve arkadaşları İstanbullunun görüşüne açabilse, tartışma zeminin koyabilse İstanbullu, bilim insanları fikrini söyler ve inanıyorum ki bundan vazgeçerler. Sekiz senenin ardından birden bu konu niye çıktı” dedi.

Akşener, “İstanbullu aynı 23 Haziran’da olduğu gibi sakin, sessiz, dirençli bir şekilde bireysel itirazlarını veriyor. Modern demokrasilerde bu ciddiyet içinde yapılan nadir bir şeydir. Bu demokrasinin göstergesidir. Demokrasiyi bilmeyenlere İstanbullu demokrasiyi öğretiyor. Ben de İstanbul’da yaşayan bir vatandaş olarak, bireysel olarak dilekçemi verdim, gidiyorum” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER