A3 Haber

Trabzonspor’da yaşananların perde arkası: Albayrak-Soylu kavgası futbola sıçradı

Trabzonspor’da yaşananların perde arkası: Albayrak-Soylu kavgası futbola sıçradı

Trabzonspor’da yaşananların perde arkası: Albayrak-Soylu kavgası futbola sıçradı
Aralık 29
23:20 2019

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrıldığı haberinin duyulmasının ardından taraftarlar Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitti. Öte yandan Karaman’ı Serhat Albayrak’ın kovdurduğu, Süleyman Soylu’nun Ünal Karaman’a destek için Trabzon’a hareket ettiği ileri sürüldü.

A3 Haber Merkezi | Trabzonspor’da Ünal Karaman ve yönetimin yaşadığı gerginlik farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarları Ünal Karaman için çıkan ayrılık haberleri sonrası sosyal medyada da #ÜnalHocamYanındayız etiketi ile destek kampanyası başlattı.

Yaşanan polemikler sonrası Karaman ile yolların ayrıldığı iddia edilirken Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden Ünal Karaman’ı yalnız bırakmadı.

Soylu ve Albayrak çatışması bu kez spora sıçradı

Tecrübeli teknik adam Ünal Karaman’ı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın abisi Serhat Albayrak’ın kovdurduğu kulislerde konuşulurken sıcak bir gelişme daha yaşandı. Siyaset sahnesinde sık sık karşı karşıya gelen Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu kez futbol arenasında karşı karşıya geldi. Süleyman Soylu’nun milliyetçi kimliği ile tanınan Ünal Karaman’a destek için Trabzon’a hareket ettiği ileri sürüldü.

Yaşanan bu durum sonrası Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden örgütlenerek Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitme kararı aldı. Trabzonspor taraftar grubu Vira yaptığı açıklamasında “tüm taraftarları tesislere bekliyoruz” diye bildirdi.

Bordo-mavili taraftarlar, Ünal Karaman’ın ayrılığı sonrasında sosyal medyada tecrübeli teknik adama destek mesajları göndererek “Ünal Hocam Yanındayız” hashtag’i ile Twitter’da Türkiye gündemine girdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER