A3 Haber

Kadın cinayeti: Genç kadın silahla başından vuruldu

Kadın cinayeti: Genç kadın silahla başından vuruldu

Kadın cinayeti: Genç kadın silahla başından vuruldu
Aralık 30
18:16 2019

Balıkesir Edremit’te 20 yaşındaki Selin Kartal, başından vurularak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak iki erkek gözaltına alındı.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Gazicelal Mahallesi Hamdibey Caddesi 10 numaradaki apartmanda oturanlar, ikinci katta bulunan dairenin kapısının açık olduğunu görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Selin Kartal’ı silahla başından vurulmuş olarak buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekibi genç kadının öldüğünü belirledi. Olay yerinde ilk incelemeyi yapan Cumhuriyet Savcısı tarafından Kartal’ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

İki erkek gözaltına alındı

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, Selin Kartal’ın öldüğü evde A.B.’nin yaşadığını belirledi. Polis, A.B. ve genç kızın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen S.D.’yi gözaltına aldı. Şüpheli A.B.’nin ilk ifadesinde, dün gece 21.30 civarında evde Selin Kartal ve S.D. ile buluşup, alkol aldıklarını, bu sırada yanında bulunan silahı çıkarıp, şarjördeki mermileri yere boşalttığını, boş olduğunu düşündüğü silahı ateşlediğini söylediği öğrenildi. Olayın ardından paniklediklerini ve korkuyla kaçtıklarını belirterek genç kızın ölümünden haberleri olmadığını iddia eden A.B. ve S.D.’nin Edremit Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürüyor. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER