A3 Haber

Soylu: Antalya’da Menderes Türel dönemine özel teftişe başlıyoruz

Soylu: Antalya’da Menderes Türel dönemine özel teftişe başlıyoruz

Aralık 30
00:47 2019

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Menderes Türel dönemine özel teftiş uygulanacağını açıkladı. Soylu, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz biz bir bakalım ateş var mı?” diye konuştu.

A3 Haber Merkezi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Süleyman Soylu, belediyelerin teftiş edileceği bilgisini verirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir önceki dönem AKP’li Başkanı Menderes Türel dönemine “özel teftiş” uygulanacağını duyurdu. Soylu teftişin yılbaşından sonra başlayacağı bilgisini de paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şunları kaydetti;

“Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni özel teftişe başlıyoruz, Menderes Türel dönemine dair özel teftiş yapıyoruz. Kendisi de biliyor ben bunu daha önce de söyledim bu teftişi yapacağız. Yılbaşının hemen akabinde başlayacak. İlk başta çok ciddi şeyler geldi. Özel teftiş ayrı bir şey. İlla ki bir şeyler çıkacak yahut çıkmayacak değil. Ama öyle iddialar ortaya konuluyor ki öyle şeyler sağlanıyor ki aman ya rabbi bu CHP’li MHP’li AK Parti’li tüm belediyeler için geçerli. Bir şey söyleniyor ateş olmayan yerden duman çıkmaz biz bir bakalım ateş var mı? Kimisi ihbar ve şikayet üzerine işler kimi belediye başkanları da diyor ki ‘benden önce belediye başkanı dönemini teftiş et’ bana böyle bir talepte bulunuyor. Yahut üst üste başka şikayetler geliyor biz bunun içinden ancak özel teftişle çıkabiliriz diyoruz ve başlatıyoruz” 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER