Site icon A3 Haber

Nazmiye Koyuncu cinayeti çözüldü: Katil Ramazan Dirgen tutuklandı!

Ankara Çubuk’da bebeğinin yanında bıçaklanarak öldürülen Nazmiye Koyuncu’nun katili Ramazan Dirgen tutuklandı.

Çubuk’ta berberlik yapan S. Koyuncu, yılbaşı akşamı Atatürk Mahallesi’ndeki evine geldiğinde, eşi Nazmiye Koyuncu’yu iki aylık bebeğinin yanında bıçaklanmış halde buldu. Sağlık ekipleri, 19 yaşındaki Nazmiye Koyuncu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Nazmiye Koyuncu’nun eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve görümcesini gözaltına aldı. Dört kişi, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önce katletmiş, sonra hırsızlık yapmış

Soruşturmayı sürdüren ekipler, evde bulunan kanlı parmak izinden yola çıkarak cinayeti işleyenin 26 yaşındaki Ramazan Dirgen olduğunu saptadı. Dirgen’in eve girip Nazmiye Koyuncu’yu bıçakladıktan sonra cüzdan ve küpelerini alarak kaçtığı belirlendi.

Gözaltına alınan Dirgen’in aracında ve evinde yapılan aramada cinayette kullandığı iki bıçak, olay günü giydiği kan lekeli kıyafetler ve Nazmiye Koyuncu’ya ait cüzdan ile küpesi bulundu.

Dirgen’in emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği de belirtildi. Evli ve eşi hamile olan Dirgen’in ifadesinde, Nazmiye Koyuncu ile ilişkisi olduğunu ileri sürerek, “Evlendikten sonra da görüşmeye devam ediyorduk. Cinayet günü de eve gittim. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Nasıl oldu anlayamadım” iddiasında bulunduğu aktarıldı.

Dirgen, emniyetteki sorgusunun ardından Çubuk Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede polise verdiği ifadeyi tekrarlayan Dirgen, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Exit mobile version