A3 Haber

Eski Mossad ajanından, şüpheli şekilde ölen milyarder pedofil Epstein ile ilgili önemli iddialar

Eski Mossad ajanından, şüpheli şekilde ölen milyarder pedofil Epstein ile ilgili önemli iddialar

Eski Mossad ajanından, şüpheli şekilde ölen milyarder pedofil Epstein ile ilgili önemli iddialar
Ocak 07
09:37 2020

Eski bir İsrail casusu olduğunu söyleyen Ari Ben-Menashe, hapishanede gözlem altında tutulurken şüpheli biçimde ölen Jeffrey Epstein’ın Ghislaine Maxwell ile birlikte Mossad adına siyasetçilere tuzak kurduğunu öne sürdü.

A3 Dış Haberler | 1977-1987 yılları arasında Mossad’a çalıştığını söyleyen Ari Ben-Menashe, “Epstein: Dead Men Tell No Tales” (“Epstein: Ölü Adamlar Hikaye Anlatmaz”) başlıklı bir kitap yazdı.

Kitabında intihar gözetiminde tutulduğu hapishanede şüpheli şekilde ölen milyarder pedofil Jeffrey Epstein ile ilgili önemli iddialara yer veren Ben-Menashe, Epstein’a en yakın isim olan Ghislaine Maxwell’in babası Robert Maxwell ile birlikte çalıştığını öne sürdü.

“Robert Maxwell de İsrail ajanıydı”

ABD siyasetinden ve Hollywood’dan ünlü isimlerle bağlantıları olan Ghislaine Maxwell’in babası Robert Maxwell’in de İsrail istihbaratına çalıştığını iddia eden Ben-Menashe, Maxwell’lerin siyasetçilere şantaj yapmak için küçük kızları kullandığını belirtti.

Ben-Menashe’ye göre Robert Maxwell ve kızı Ghislaine Maxwell, dünyanın çeşitli yerlerinden siyasetçilerin küçük kızlarla birlikte olmasını sağlıyordu.

“14 yaşında bir kızla ilişkiye girmek suçtur”

Kadınlarla cinsel ilişkiye girmenin siyasetçiler için “Utandırıcı olabileceğini, ancak suç olmadığını” belirten Menashe, “Ancak 14 yaşında bir kızla ilişkiye girmek suçtur” dedi.

Eski bir İsrail ajanı olduğunu söyleyen Ben-Menashe, Epstein ve Maxwell ailesinin siyasetçilerin küçük kızlarla ilişkiye girdiğini belgelediğini, böylece onlara istediklerini yaptırabildiklerini iddia etti.

Ben-Menashe gerçekten İsrail ajanı mı?

İran doğumlu İsrailli patron Ben-Menashe, 1989 yılında ABD’de silah kaçakçılığı sebebiyle yargılanmıştı.

Ben-Menashe, 1990 yılında jürinin “İsrail devleti adına çalıştığı” iddiasını kabul etmesi üzerine beraat etmişti.

Ari Ben-Menashe, İsrail istihbaratıyla bağları olan gizemli bir figür olarak biliniyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER