A3 Haber

Üç kişi daha intihar ederek yaşamını yitirdi!

Üç kişi daha intihar ederek yaşamını yitirdi!

Üç kişi daha intihar ederek yaşamını yitirdi!
Ocak 14
21:59 2020

Adıyaman Gölbaşı’nda Kemal Erkenekli, intihar ederek yaşamına son verdi. İzmir Çiğli’de Şengül K., balkonda kendini asarak intihar etti. İstanbul Esenyurt’ta eşinden boşanma aşamasında olan Mehmet Kitir, evinin içinde ailesinin engellemeye çalışmasına rağmen kafasına ateş ederek intihar etti.

A3 Haber Merkezi- Ekonomik kriz, yaşam pahalılığı, ekonomik zorluk ve işsizlik gibi bir çok etken sonucu çıkış bulamayan insanlar, intihar ederek yaşamını yitiriyor. Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Sadece bugün üç kişi daha intihar ederek yaşamını yitirdi.

Adıyaman’da intihar

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde akşam saatlerinde bir kişi intihar ederek yaşamını yitirdi. Yalnız yaşayan Kemal Erkenekli’den bir süredir haber alamayan yakınları eve geldi ancak kapıyı açan olmadı.

İtfaiye ekipleri kapıyı açınca Erkenekli’yi evin salonunda hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kemal Erkenekli’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Erkenekli’nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Çiğli’de bir kadın balkondan atladı

İzmir’in Çiğli ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’ndeki apartmanda gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Şengül K., oturduğu dairenin balkonuna çıkarak önce boynuna çamaşır ipi sardı, daha sonra da üçüncü kattan atladı.

Şengül K., bir süre balkonda asılı halde kaldı. İtfaiye ekipleri Şengül K.’yi asılı olduğu yerden indirirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Şengül K.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Şengül K.’nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailesinin önünde silahla başına ateş etti

İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Saadetdere Mahallesi 1. Sokak’ta bulunan bir evde gece saatlerinde yaşanan olayda, iddiaya göre eşinden boşanma aşamasında olan 30 yaşındaki Mehmet Kitir, aile fertleri ile birlikte olduğu bir sırada intihar etmek istedi.

O anda yanında bulunan aile fertleri engel olmak istese de başarılı olamadı. Bir anda elindeki silahı kafasına dayayıp tetiğe basan Kitir, intihar ederek yaşamını yitirdi.

Sağlık ekipleri Kitir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayı duyup eve koşan talihsiz gencin akrabaları sinir krizi geçirdi. Mehmet Kitir’in cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER