A3 Haber

İntiharlar sürüyor: Beş kişi daha yaşamına son verdi!

İntiharlar sürüyor: Beş kişi daha yaşamına son verdi!

İntiharlar sürüyor: Beş kişi daha yaşamına son verdi!
Ocak 16
17:39 2020

İzmir Bornova’da 30 yaşındaki hemşire Müjgan Ö., intihar ederek yaşamına son verdi. Gaziantep’te 47 yaşındaki Güllabi A. sıvı temizlik maddesi içerek intihar etti. Sakarya Serdivan’da 41 yaşındaki Mert Ö., kendini iple merdiven korkuluklarına astı. Diyarbakır Bismil’de harita mühendisi 26 yaşındaki Ömer Ş., silahla yaşamını sonlandırdı. Gaziantep Zeugma Müzesi’nde görev yapan 33 yaşındaki Arkeolog Merve Kaçmış, Diyarbakır’da abisinin evinde intihar etti.

A3 Haber Merkezi- Ekonomik kriz, yaşam pahalılığı, ekonomik zorluk ve işsizlik gibi bir çok etken sonucu umudunu yitiren ve çıkış yolu bulamayan insanlar, intihar ederek yaşamını yitiriyor. Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Sadece bugün beş kişi intihar etti.

İzmir’de hemşire intihar etti

İzmir’in Bornova ilçesinde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan evli ve bir çocuk annesi 30 yaşındaki hemşire Müjgan Ö., intihar ederek yaşamına son verdi.

Evka-4 Mahallesi Barbaros Caddesi’nde bir apartmanda yaşayan hemşire Müjgan Ö., iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada, şırıngayla koluna sıvı bir madde enjekte ederek yere yığıldı. Müjgan Ö.’den haber alamayan yakınları eve geldiklerinde, yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Müjgan Ö.’nün yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, evde inceleme yapan polis, Müjgan Ö.’nün cesedinin yanında şırınga ve sıvı madde olduğunu tespit etti. Müjgan Ö.’nün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsinin ardından Müjgan Ö.’nün kesin ölüm nedeni belirlenecek.

Eşini bıçakladı, yaşamına son verdi

Gaziantep’in Üçoklar Mahallesi’nde yaşayan 47 yaşındaki Güllabi A. 19 yıllık eşi Hülya A. ile yaklaşık bir hafta önce tartıştıktan sonra evlerinin yakınlarında bulunan bekçiliğini yaptığı Salavat Camisi’nde yaşamaya başladı. Camiye giden Hülya A. ile Güllabi A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Güllabi A., yanındaki bıçağı çekip, eşini elinden bıçakladı. Hülya A., kaçıp kendisini tuvalete kilitledi. Güllabi A. ise sıvı temizlik maddesi içerek intihar etti.

Ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güllabi A., doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Merdiven korkuluklarına kendini astı

Sakarya’nın Serdivan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki Mert Ö., öğlen saatlerinde annesi evden çıktıktan sonra kendini iple merdiven korkuluklarına astı. Yaklaşık iki saat sonra eve dönen anne Ümran Ö. oğlunu hareketsiz görünce sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Mert Ö.’nün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Eşinden ayrılarak ailesinin yanına taşınan Mert Ö.’nün cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga konuldu.

Evlenme teklifi reddedildiği için iddiası

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Harmanlı köyü yakınında olan bir şantiyede, iddiaya göre, harita mühendisi 26 yaşındaki Ömer Ş., sevdiği kadından evlenme teklifine ret cevabı vermesi üzerine silahla intihar etti.

Çocuklarının durumundan şüphelenen aile üyeleri şantiyeye gittiklerinde gencin cansız bedeniyle karşılaştı.

Cenaze, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arkeolg ‘mobing’ ve baskıya dayanamadı

Gaziantep Zeugma Müzesi’nde görev yapan 33 yaşındaki Arkeolog Merve Kaçmış, Diyarbakır’da abisinin evinde intihar etti. Kaçmış’ın intiharının, mobbing ve baskıdan kaynaklandığı belirtildi. Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olayın araştırılması için müfettiş görevlendirdi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER