A3 Haber

Dışarı çıkmak istemeyen çocuklara ders: Modemle tatil!

Dışarı çıkmak istemeyen çocuklara ders: Modemle tatil!

Dışarı çıkmak istemeyen çocuklara ders: Modemle tatil!
Ocak 17
15:31 2020

Avustralyalı bir çift, aile tatilini ‘sıkıcı’ bularak katılmak istemeyen çocuklarına ders vermek için, internet modemini yanlarına alarak yolculuğa çıktı. Aile, çocuklarını kıskandırmak için, modemle onlarca tatil fotoğrafı çekti. Ailenin modemle tatil fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

A3 Haber Merkezi- Avustralyalı Cassie ve Chris Langan çiftinin üç çocuğu var. Warrnambool’a tatile çıkmak isteyen çift, yolculuk için çocuklarından “Çok sıkıcı, gitmek istemiyorum” yanıtını alınca, bir ders vermeye karar verdi.

Ailenin en çok çalışan üyesine hak edilmiş bir tatil

Cassie Langan, verdikleri dersi Facebook hesabından şöyle anlattı: “Değer bilmez üç çocuğu dışarı çıkarmak yerine, evde kalmak isteyenlere izin verdik. Ve ailemizin en çok çalışan üyesini hak edilmiş bir tatile çıkarmaya karar verdik: Modemimizi.

Modemle birlikte tatile çıkan çift, restoranda, arabada, plajda, oyun parkında, iskelede pek çok yerde fotoğraf çekti. Çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Cassie Langan, “Modem, çocuklar tarafından kullanılmadığı fantastik bir gün geçirdi ve sürekli didişme dinlememek de güzeldi” ifadesini kullandı.

“Sıkıntıdan odasını temizledi, kardeşiyle ilgilendi”

Cassie Langan, internetsiz kalan 17 yaşındaki oğlunun sıkıntıdan odasını temizleyerek kardeşiyle daha fazla vakit geçirdiğini söyleyerek verdikleri dersin olumlu olduğunu dile getirdi.

Çiftin paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu.

 

We asked our kids if they would like to go on a day trip to Warrnambool today and were met with the response 'that's so…

Cassie Langan paylaştı: 12 Ocak 2020 Pazar

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER