A3 Haber

Karamollaoğlu’ndan AKP’ye sert sözler: Vebali hükümetin omuzlarındadır

Karamollaoğlu’ndan AKP’ye sert sözler: Vebali hükümetin omuzlarındadır

Karamollaoğlu’ndan AKP’ye sert sözler: Vebali hükümetin omuzlarındadır
Ocak 19
20:29 2020

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Çalışma çağına gelmiş, üniversiteyi bitirmiş, en az yüzde 25- 30 civarında iş bulamayan insanımız var. İş üretme imkanını hükümetler sağlar. İş üretilemiyorsa bu vebal hükümetin omuzlarındadır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Edirne İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu. Edirne’de düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede Karamollaoğlu, hükümetin ekonomik politikasını da eleştirerek, üretimin önemine vurgu yaptı.

Hem Türkiye’nin hem dünyanın çok badireli dönemden geçtiğini belirten Karamollaoğlu, “Çalışma çağına gelmiş, üniversiteyi bitirmiş, en az yüzde 25- 30 civarında iş bulamayan insanımız var. İş üretme imkanını hükümetler sağlar. İş üretilemiyorsa bu vebal hükümetlerin omuzlarındadır. Siz Türkiye’de yatırım ortamını darmadağın ederseniz ne devlet ne de kişiler yatırım yapamazsa üretime dönük, geleceğimiz nokta burasıdır. Bunun temel sebebi hükümetlerin yanlış yatırım politikalarıdır” diye konuştu.

“Çiftçiyi, besiciyi destekleyin”

Türkiye’nin öncelikle üretimini artırması gerektiğini söyleyen Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Hele ki tarımda, hayvancılıkta zirveye çıkması icap eder. Çiftçimizin bu topraklarda kendi geçimini de sağlayacak, ülkenin ihtiyaçlarını da sağlayacak tarzda faaliyet gösterebilmesi için çiftçiyi, besiciyi destekleyin. Bizim besicimiz, çiftçimiz Türkiye’yi uçurur. İhtiyacımızın daha üstünde bir sürü üretim yapar, ayrıca bu ülkeye döviz kazandırır” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER