A3 Haber

Akşener anket sonuçlarını açıkladı: Milletimiz bu konuda talepkar

Akşener anket sonuçlarını açıkladı: Milletimiz bu konuda talepkar

Akşener anket sonuçlarını açıkladı: Milletimiz bu konuda talepkar
Ocak 20
21:32 2020

Parlamenter sistemle ilgili anket sonuçlarını paylaşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “En son vatandaşımızın yüzde 64’ü iyileştirilmiş, güçlendirilmiş, eski arızalarından kurtarılmış, sivil bir anayasayla parlamenter sisteme dönmek istiyor” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programı kapsamında Manavgat’a geçti. Partisinin ilçe başkanlığı binasında yöneticiler ve vatandaşlarla görüşen Akşener, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür ziyareti yapamadıklarını, Antalya ziyaretini bu kapsamda gerçekleştirdiklerini belirtti.

İYİ Parti’nin politikasının merkezinde insan olduğunu aktaran Meral Akşener, “Yaptığımız politikanın merkezi, vatandaş, insan ve toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçları sorunları var, bunu da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Horoz dövüşü yapmak çok kolay”

Türkiye’de siyasetin ve gündemin Ankara’da siyasetçiler arasındaki tartışmalara endekslendiğini söyleyen Akşener, “Yani, yukarıda horoz dövüşü yapmak kadar kolay hiçbir şey yok. O, ona çemkiriyor; bu, buna bağırıyor, o, ona sövüyor tamam bitti. O haftayı o şekilde geçiriyor Türkiye. Halbuki, insanımızın pek çok problemi var, işsizimiz çok” diye konuştu.

“Türkiye’nin nefes almaya ihtiyacı var”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin başarılı olamadığını savunan Meral Akşener, şu ifadeleri kullandı;

*Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi keşke başarılı olsaydı ama olamadı. Buna karşılık bizim bir çözüm önerimiz var.

*En son vatandaşımızın yüzde 64’ü iyileştirilmiş, güçlendirilmiş, eski arızalarından kurtarılmış, sivil bir anayasayla parlamenter sisteme dönmek istiyor.

*Dolayısıyla dün sorulmayan bu soruyu şimdi anketçiler soruyor ve vatandaşımız, milletimiz bu konuda talepkar. Türkiye’nin nefes almaya ihtiyacı var.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER