A3 Haber

Kadın cinayeti: Eski eşi tarafından sokak ortasında katledildi!

Kadın cinayeti: Eski eşi tarafından sokak ortasında katledildi!

Kadın cinayeti: Eski eşi tarafından sokak ortasında katledildi!
Ocak 21
21:53 2020

İzmir Buca’da Orkun Çevik, işe gitmek için otobüs bekleyen eski eşi Büşra Yabaşkul’a önce şiddet uyguladı, ardından pompalı tüfekle katletti. Büşra Yabaşkul’a ateş ettikten sonra yerde de şiddet uygulayan Orkun Çevik yakalanarak gözaltına alınırken kadın cinayeti güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir’in Buca ilçesinde bir çocuk annesi Büşra Yabaşkul, 914/1 Sokak’tan Alsancak semtinde çalıştığı kuaföre gitmek için otobüs beklerken, boşandığı eski eşi Orkun Çevik yanına geldi. Aralarında çıkan tartışma sırasında Orkun Çevik, Büşra Yabaşkul’a saldırdı, ardından montunun içine sakladığı pompalı tüfekle ateş açtı. Orkun Çevik, yere düşen kadına da şiddet uygulamaya devam etti.

Büşra Yabaşkul yaşamını yitirdi

Ağır yaralanan Büşra Yabaşkul, yapılan ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Büşra Yabaşkul, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Orkun Çevik’i suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Çevik, ilk ifadesinde kıskançlık bahanesiyle cinayeti işlediğini belirtti.

Büşra Yabaşkul’dan iki yıl evli kaldıktan sonra iki ay önce boşanan Orkun Çevik’in uzun süredir işsiz olduğu öğrenildi. Öte yandan cinayet zanlısı Orkun Çevik’in işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olay anı da bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER