A3 Haber

Bahçeli’den Türk bayrağı yırtan Yunan vekile tepki: Şereften nasibini almamış soytarı

Bahçeli’den Türk bayrağı yırtan Yunan vekile tepki: Şereften nasibini almamış soytarı

Bahçeli’den Türk bayrağı yırtan Yunan vekile tepki: Şereften nasibini almamış soytarı
Ocak 30
18:30 2020

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Parlamentosu’nda (AP) Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekili Ioannis Lagos’a tepki gösterdi. Bahçeli, “Şereften nasibini almamış soytarı ve ırkçı Yunan milletvekili hakkında lazım gelen bütün siyasi ve cezai tedbirlerin hızla alınmasını sabırsızlıkla ve acilen bekliyorum” dedi.

Avrupa Parlamentosu’nda (AP) Yunan parlamenter Yannis Lagos’un Türk bayrağını yırtmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Herkes kendine yakışanı yapar. Yunan bayrak yırtar, Türk milleti bayrağını yükseltir” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Devlet Bahçeli, “Brüksel’de düzenlenen AP Genel Kurulu’nda alçak bir Yunan milletvekili Türk bayrağına musallat olmuş, kalleş ve kirli elleriyle şerefli Türk bayrağını yırtmıştır. Bu namertlik skandal ötesidir, vahim bir provokasyondur. Bu rezilin cüreti necaset cüssesinden taşmıştır… Husumet ve hıyanet nöbetine giren Yunan milletvekili ders almak istiyorsa ya karanlık geçmişine ya da işgalci dedelerinin acıklı akıbetine bakmalıdır” dedi.

“Cezai tedbirler hızla alınmalı”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Eylül 1922’de önüne serilen Yunan bayrağını çiğnememiş, Yunan Kralı Konstantin’in aşağıların aşağısı durumuna düşmemişti” ifadelerine yer veren Bahçeli, şöyle devam etti:

“Nitekim bayrak düşmanlarıyla farkımız aynısıyla budur. Avrupa Parlamentosu’nda Türk bayrağının yırtılmasını şiddetle kınıyorum. Şereften nasibini almamış soytarı ve ırkçı Yunan milletvekili hakkında lazım gelen bütün siyasi ve cezai tedbirlerin süratle alınmasını sabırsızlıkla ve acilen bekliyorum.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER