A3 Haber

Kadın cinayeti: Suriyeli hamile kadın ve beş yaşındaki oğlu evlerinde katledildi

Kadın cinayeti: Suriyeli hamile kadın ve beş yaşındaki oğlu evlerinde katledildi

Kadın cinayeti: Suriyeli hamile kadın ve beş yaşındaki oğlu evlerinde katledildi
Şubat 04
17:52 2020

İzmir Menemen’de, beş aylık hamile olan Suriye uyruklu Manar Alahmed, evinde bıçaklanarak, beş yaşındaki oğlu Muhammed Cemal ise boğularak katledildi. Cinayet, ailenin iki yaşındaki çocuklarının ağlama sesini duyan komşularının eve gitmesiyle ortaya çıkarken, olayla ilgili üç kişi gözaltına aldı.

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Irmak Mahallesi Dr. Burhan Özfatura Caddesi’ndeki 2 katlı bir binanın en üst katında de dün sabah saatlerinde komşuları, Alahmed ailesinin oturduğu evden çocuk ağlama sesi geldiğini duyunca bir terslik olduğunu düşünüp, eve gitti. Açık olan kapıdan içeri giren komşular, ailenin iki yaşındaki çocuklarını ağlarken, beş aylık hamile olduğu öğrenilen annesi 35 yaşındaki Manar Alahmed’i ise yerde hareketsiz bulundu. Diğer odada ise kadının oğlu Muhammed Cemal hareketsiz halde bulundu.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde bıçakla katledilen Manar Alahmed ile oğlunun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Muhammed Cemal’in, plastik kelepçeyle boğulduğu tespit edildi.

Üç kişi gözaltına alındı

İncelemelerin ardından anne ve oğlunun cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarından yola çıkarak üç kişiyi gözaltına aldı.

Manar Alahmed’in inşaat işçisi olan eşi Halil Muhammed’in olay sırasında işte olduğu belirtildi.

Öte yandan gözaltına alınan 3 şüphelinin ailenin komşusu ve iki oğlu olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Olayda hırsızlık şüphesi

Yaşamlarını yitirenlerin akrabaları olayda hırsızlık şüphesi olduğunu iddia etti. Akrabaları, Alahmed’in kolunda bulunan bileziklerin kayıp olduğunu söyledi.

Öte yandan İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılan otopsinin ardından, eşini ve oğlunu kaybeden Halil Muhammed cenazeleri teslim aldı.Anne ve oğlu son yolculuğuna ise Asarlık Merkez Camii’nde uğurlandı. Cenaze törenine, Halil Muhammed’in yanı sıra hayatlarını kaybedenlerin akrabaları ve yakınları katıldı. Acılı eş ve baba iki tabutun başında gözyaşı dökerken, kılınan namazın ardından anne ile oğlunun cenazesi Menemen Mezarlığı’na defnedildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER