A3 Haber

Şoför çocuğu üzeri kirli diye otobüsten indirdi, tepki gösteren yolcuya şiddet uyguladı

Şoför çocuğu üzeri kirli diye otobüsten indirdi, tepki gösteren yolcuya şiddet uyguladı

Şoför çocuğu üzeri kirli diye otobüsten indirdi, tepki gösteren yolcuya şiddet uyguladı
Şubat 04
22:06 2020

Bursa’da özel halk otobüsü şoförü, üstü ve ayakları kirli olduğu iddiasıyla bir çocuğu otobüsten indirdi. Şoför, kendisine tepki gösteren bir yolcuya da şiddet uyguladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüsü şoförünün görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

A3 Haber Merkezi- Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Uludağ Üniversitesi-Yunuseli arasında sefer yapan B24 numaralı özel halk otobüsünde pazar günü iddiaya göre, üstü ve ayakkabıları kirli bir çocuk otobüse binmek istedi. Ancak şoför, ön kapıdan binen çocuğu, üzerinin kirli olduğunu fark edip, otobüsten indirdi.

Yolcular ise şoförün çocuğu indirmesine tepki gösterdi. Şoför, çocuğun indirilmesine tepki gösteren bir yolcunun üzerine yürüdü. Bununla da yetinmeyip, yolcuya şiddet uyguladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şoför görevden uzaklaştırıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce üstü ve ayakları kirli olduğu gerekçesiyle çocuğu otobüsten indirip, kendisine tepki gösteren yolcuyu darbeden özel halk otobüsü şoförünün görevden uzaklaştırıldığı açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Bugün bazı sosyal medya mecraları ve basın yayın organlarında ‘Özel halk otobüsünde ayağı çamurlu olduğu iddiasıyla otobüsten indirilen çocuk’ şeklinde kamuoyuna yansıyan konu tamamıyla yanlış aksettirilmiştir. Konu iki gencin özel halk otobüsünde çekirdek kabuklarını yere atması nedeniyle kaynaklanmış, yolcuların kendi aralarındaki tartışmaya otobüs şoförünün de müdahalesiyle istenmeyen boyuta ulaşmıştır. Ancak şoförün olaya müdahale tarzını asla tasvip etmiyoruz. Şiddetin hiçbir türüne asla taviz veremeyeceğimiz için otobüs şoförü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER