A3 Haber

Beşiktaş’ta çalışanına cinsel saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı

Beşiktaş’ta çalışanına cinsel saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı

Beşiktaş’ta çalışanına cinsel saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı
Şubat 05
09:27 2020

İstanbul Beşiktaş’ta çalışanına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İstanbul Bebek’te geçtiğimiz hafta ünlü Lucca barda yaşanan cinsel saldırı olayının ardından hafta sonu lüks bir otelde de benzer olay yaşandı. İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde düğün organizasyonu yapan şirketin yöneticisi, şirket çalışanı kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 2 Şubat saat 02.00’da Beşiktaş’ta bir oteldeki düğün organizasyonunda çalışan K.C. şirket yöneticisi M.Y’nin cinsel saldırısına uğradığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Cezaevine gönderildi

Milliyet’ten Ferit Zengin’in haberine göre polis, saat 13.00’da şüpheli M.Y.’yi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiayı Twitter hesabından duyuran K.C., olaya ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

​”Size cumartesi gecesi ünlü bir otelde çalıştığım esnada yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.

Çalıştığım şirketin yönetici çalışanı tarafından cinsel saldırıya uğradım ve darp edildim. Şahıs alkollüydü ve ilk önce elle ve sözlü bir şekilde tacizine uğradım. Ona yüz vermedim ve ondan kaçtım beni defalarca yanına çekmeye çalıştı, ona istemediğimi belirttim.

Hatta çalışma arkadaşlarımdan biri rahatsız olduğumu anladı ve o da beni o adamın yanından uzaklaştırmaya çalıştı. Ona teşekkür ettim ama sonra yönetici beni ondan uzaklaştırdığını anlayıp onu bundan alıkoydu.”

“Bunların üstü hep örtüldü”

“Bu adam daha önce alkol problemi yaşamasına rağmen çalıştırılan biri. Ve birçok kişiyi çalışırken taciz eden biri. Bu konuda birçok kişinin beyanı mevcut. Herkes işini kaybetmemek için susmuş durumda.

Bunların üzeri hep örtüldü. Ayrıca şirket ise şikayetimi geri çekmem konusunda bir kez daha düşünmemi söyledi, daha fazla başlarının ağrımamasını istediklerini, olayın çok da büyümemesi gerektiğini, çok fazla iş kaybedeceklerini vs. söylediler.

Olayı manipüle edip, sanki kızların da rızası var gibi, çok da zorlamamış sanki deyip hem beni suçlu hissettirmeye hem de olayı başka taraflara çekmeye çalışıyorlar.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER