A3 Haber

Tuncay Özkan: ‘FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor

Tuncay Özkan: ‘FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor

Tuncay Özkan: ‘FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor
Şubat 08
16:59 2020

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, partisinin İzmir il kongresinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert göndermelerde bulundu. Özkan, “Her gün ağız dolusu küfürlerle CHP’ye saldıranlara buradan sesleniyorum. ‘FETÖ’nün siyasi ayağını arıyorsanız, CHP’de değil, sarayda arayın, adres orada, FETÖ’nün siyasi ayağı orada oturuyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP’liler tarafından Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan suçlamalara, partisinin İzmir il kongresinde yanıt verdi.

Kongrede söz alan Özkan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde ne olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde demokrasi dışında bir şey olmaz, FETÖ olmaz, PKK olmaz” diye konuştu.

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarına da değinen Özkan, isim vermeden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı adres olarak gösterdi.

Tuncay Özkan, “Her gün ağız dolusu küfürle CHP’ye saldıranlara buradan sesleniyorum. FETÖ’nün siyasi ayağını arıyorsanız, Cumhuriyet Halk Partisi’nde değil, sarayda arayın adres orada FETÖ’nün siyasi ayağı orada oturuyor” dedi.

CHP İzmir il kongresinde tek aday Deniz Yücel oldu

CHP İzmir 37. Olağan Kongresi’nde adaylık başvuru süreci sona erdi.

Kongre’de İl Başkanlığı’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun işaret ettiği mevcut İl Başkanı Deniz Yücel, tek aday oldu.

Çarşaf liste ile seçimin gerçekleştirileceği kongrede, Yücel adaylık için 654 delegenin 540’ının imzasını aldı. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz ise adaylık için başvuruda bulundu. 75 delegenin imzası ile adaylık başvurusunda bulunan Oğuz’un adaylığı, verilen 30 imzanın mükerrer olduğunun tespit edilmesi ve delegelerin imzalarını çekmesi sonucunda kabul edilmedi.

Kongrede yapılan oylamada seçimin çarşaf liste ile yapılmasına karar verildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER