A3 Haber

Fenerbahçeli taraftarlardan yandaş kanala boykot kararı

Fenerbahçeli taraftarlardan yandaş kanala boykot kararı

Fenerbahçeli taraftarlardan yandaş kanala boykot kararı
Şubat 12
14:40 2020

Sarı-Lacivertli taraftarlar, “A Spor’un Fenerbahçe’yi hedef aldığını” savunarak boykot kararı aldı.

Fenerbahçeli taraftarlar ile A Spor arasındaki gerginlik büyüyor. Taraftarlar attıkları tepki gönderileri ile #ASporBoykot etiketini Türkiye gündemine soktu.

Daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ikinci Başkan Semih Özsoy, A Spor’un yaptığı yayınlarla ilgili tepkilerini beyan eden açıklamalarda bulunmuştu.

Özsoy, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada “A Spor’da bazı yorumcular ‘Bize muhtaçlar, doğruları sadece biz söylüyoruz’ demişler. Onlara ‘Hadi oradan’ diyorum. Hadlerini bilsinler, maaş aldıkları kişilerin söylediklerini tekrar etsinler” demişti.

A Haber’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir kısa belgeselde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u hedef alarak faiz lobisi ithamında bulunması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Tribünlerden “A Spor dışarı” tezahüratı

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Kırklarelispor’la oynanan müsabakada tribünler, A Spor muhabirlerini protesto ederek “A Spor dışarı” şeklinde tezahüratta bulunmuştu.

Daha sonra uzun süredir tepki gösterdikleri A Spor’la ilgili boykot kararı alan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Twitter’da da çalışma başlattı.

Konuya ilişkin etiket çalışması yapan Fenerbahçeliler, #ASporBoykot etiketini ikinci sıradan Türkiye gündemine soktu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER