A3 Haber

Kadın cinayeti: İş arkadaşını borç vermedi diye katletti

Kadın cinayeti: İş arkadaşını borç vermedi diye katletti

Kadın cinayeti: İş arkadaşını borç vermedi diye katletti
Şubat 14
09:30 2020

Aydın Köşk’te Okan D., iddiaya göre borç para istemek için evine gittiği iş arkadaşı Nurhan Erkan’dan olumsuz cevap alınca katletti.

Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi Değirmen Sokak’ta bulunan evde gece saatlerinde incir fabrikasında çalışan Okan D., iddiaya göre borç para istemek için kocası M.E.’nin evde bulunmadığı sırada iş arkadaşı olan Nurhan Erkan’ın evine gitti. Erkan ve Okan D., arasında tartışma çıktı. Tartışma bahanesiyle Okan D., Nurhan Erkan’ı katletti, ardından da evden kaçtı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınan Nurhan Erkan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polis, görgü tanığı Erkan’ın oğlu S.E.’nin ifadesi doğrultusunda şüphelinin Okan D. olduğunu belirledi. Polisin yaptığı çalışma ile Okan D., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Okan D., polis merkezinde verdiği ilk ifadesinde paraya ihtiyacı olduğunu ve Nurhan Erkan’ı, kendisine borç para vermediği için çıkan tartışmanın ardından bıçakladığını söylediği öğrenildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER