A3 Haber

Cem Uzan: Telsim satışından, Star TV ve çimento fabrikalarından rüşvet alanları açıklayacağım

Cem Uzan: Telsim satışından, Star TV ve çimento fabrikalarından rüşvet alanları açıklayacağım

Cem Uzan: Telsim satışından, Star TV ve çimento fabrikalarından rüşvet alanları açıklayacağım
Şubat 15
15:29 2020

Cem Uzan, sosyal medya hesabında bir video paylaştı ve “Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı?” ifadesini kullandı.

Son dönemde Türkiye’ye döneceği iddia edilen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Arka planda Ahmet Kaya’nın “Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz” şarkısının çaldığı videoda Uzan’ın Türkiye’de uğradığı operasyonlara ait görüntülere yer verildi.

“Yakında belgeleri de açıklayacağım” diyen Uzan, paylaşımının altına ise Abdullah Gül ve ekibini hedef alarak şunları yazdı:

“Bugün tam 16 sene oldu @aptullahgul ve FETÖ çetesi ve polislerinin arasına daldım simdi hepsi firari @aptullatıfsener (bugün CHP) Ahmet Ertürk ve TMSF denen hırsızlar ordusu!! Ali Babacan ve diğer FETÖ çete mensupları. Ailemin 50 senelik mazisine 218 şirkete 40 bin çalışana tecavüz ettiklerinde. Yüce Allah hepsinin belasını versin. İman sahibi hiç kimse bunu bir insana yapmaz. Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı. Star gazetesinin TMSF’den alan kişi kim? Hapiste mi hala? Her şey açıklanacak. Aydın Doğan ve damadı!!”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BUGUN TAM 16 SENE OLDU @APTULLAH GUL VE FETO CETESI VE POLISLERININ ARASINA DALDIM SIMDI HEPSI FIRARI @ APTULLATIF SENER ( bugun CHP) AHMET ERTURK VE TMSF DENEN HIRSIZLAR ORDUSU!! ALI BABACAN VE DIGER FETO CETE MENSUPLARI. AILEMIN 50 SENELIK MAZISINE 218 SIRKETE 40 BIN CALISANA TECAVUZ ETTIKLERINDE. YUCE ALLAH HEPSININ BELASINI VERSIN. IMAN SAHIBI HIC KIMSE BUNU BIR INSANA YAPMAZ. YAKINDA BELGELERIDE ACIKLIYACAM. KIM TELSIM SATISINDAN RUSVET ALDI ? KIM STAR TV DEN VE CIMENTO FABRIKALARINDAN RUSVET ALDI. STAR GAZETESINI TMSF DEN ALAN KISI KIM?? HAPISTEMI HALA ?? HER SEY ACIKLANACAK. AYDIN DOGAN VE DAMADI !!??🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #cemuzan #surgun #gencparti #akparti #mhp #chp #iyiparti #galatasaray #ultraslan #fenerbahce #besiktas #trabzonspor

cem uzan (@cemuzan)’in paylaştığı bir gönderi ()

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER