A3 Haber

İki üniversite öğrencisi daha geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti

İki üniversite öğrencisi daha geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti

İki üniversite öğrencisi daha geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti
Şubat 17
23:23 2020

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Ertunç Ç. geçim sıkıntısı nedeniyle intihar ederek yaşamlarına son verdi.

A3 Haber Merkezi- İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar ederek yaşamına son verdi. Taşdemir’in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi.

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) İstanbul Üniversitesi Temsilciliği, Twitter hesabından “AKP’nin uyguladığı neoliberal politikaların yarattığı yoksulluk ve geleceksizlik bir sıra arkadaşımızı daha aramızdan aldı. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar ederek yaşamına son verdi. #HakanTaşdemir” paylaşımında bulundu .

Geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli de “Yemekhane kartımda bir lira var” paylaşımından sonra intihar ederek yaşamına son vermişti.

Üniversiteli Ertunç, banyoda kendini astı

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçe merkezindeki bir aparttaki dairede kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ertunç Ç.’den haber alınamaması üzerine, apart sahibinin eşi gece kontrol etmek için gencin odasına girdi.

Ertunç Ç.’yi banyodaki demire, halat benzeri bir şeyle boynundan asılı halde bulan kadın, bağırarak yardım istedi. Sesleri duyan diğer aparttaki öğrenciler yardıma koştu.

Sağlık ekibinin yaptığı incelemede 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ertunç Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER