A3 Haber

İzmir’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma

İzmir’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma

İzmir’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma
Şubat 17
19:13 2020

İzmir Mavişehir’de iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Bir evin ateşe verildiği olaylarda dört kişi yaralandı.

A3 Haber Merkezi- İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir semtinde husumetli olan iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Mavişehir’den geçen İZBAN hattının kenarında yaşanan çatışma, bölgedeki bir okulun öğretmenleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Okulun yetkilisi olduğu tahmin edilen kişinin, polis ile konuşurken çekilen videoda, “Gördüğüm kadarıyla iki yaralı var. Ama diğer tarafı göremiyorum…” cümleleri görüntülere yansıdı.

Pompalı tüfeklerle ateş açılan çatışma sırasında bir evin de yakıldığı görülürken, olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Dört kişi yaralandı, beş kişi gözaltına alındı

İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Yalı Mahallesi’ndeki 6316/5 Sokak’ta saat 17.00 sıralarında hurdacılık yapan ve husumetli olan iki aile de birbirine pompalı tüfekle ateş açtı.

Saçmaların isabet ettiği dört kişi, yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Polis ekipleri, iki aileden beş kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, mahalleye yunus polisleri ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Polisin, mahallede gece boyunca nöbet tutacağı bildirildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER