A3 Haber

Bahçeli, Ozan Ceyhun atamasına sahip çıktı: Herkes işine baksın

Bahçeli, Ozan Ceyhun atamasına sahip çıktı: Herkes işine baksın

Bahçeli, Ozan Ceyhun atamasına sahip çıktı: Herkes işine baksın
Şubat 25
12:52 2020

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun’u savundu. Bahçeli, “Bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlar, ters köşeye yatmışlardır. Herkes işine bakmalıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun hakkındaki tartışmalara ilişkin olarak, “Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı’na husumet kusanlar, bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlar, ters köşeye yatmışlardır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu tuzağa bazı milletvekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakıadır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne sosyal medyadan istikamet çizilemez” dedi.

“Herkes işine bakmalıdır”

Bahçeli, Ozan Ceyhun’a yönelik “Adana Yurdu baskını” konusundaki tartışmalara yanıt verirken,  “Merhum şehidimiz Mustafa Erol’ün katilinin kim ya da kimler olduğu belgeli, berrak ve resmi olarak tam bilinmeden, hatta mahkeme tutanakları iddiaları doğrulamazken, sosyal medyada provokasyon yapan, pusu kuran, ajitasyona yeltenen, bize dava öğretmeye, şehitlerimizi hatırlatmaya, MHP’yi yargılamaya çalışan art niyetli kişilerin varlığı da teker teker açığa çıkmıştır. Soros konuşulurken MHP tartışılamaya başlanmış, terörle mücadele heyecanla sürerken MHP köşeye sıkıştırılmak istenmiştir. Say desem beş şehidimizin ismini ve bunların katillerini tereddütsüz sayamayacak olanların fitne ateşini tutuşturmaları namertlik ve sahtekârlıktır. Şehidimizin şühedamızın hakkını hukukunu korumak bizim için namus meselesidir. Bu konuda hiç kimseden öğrenecek bir şeyimiz yoktur. Herkes işine bakmalıdır. Fakat bunun üzerinden istismara yeltenip Milliyetçi Hareket Partisi’ni töhmet altında bırakmaya, suçlamaya, karalamaya, sanki katil bulunmuş da buna göz yumuyormuşuz gibi bir algı oluşturmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Buna alet olan arkadaşlarımız da karanlık kampanyayı servis etmişlerdir. Bizim Viyana Büyükelçiliğine atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir. Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı’na husumet kusanlar, bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlar, ters köşeye yatmışlardır” dedi.

“Putin ikili oynuyor”

Bahçeli, İdlib meselesine ilişkin, “İdlib’le ilgili altı çizilmesi gereken muamma, rejim güçlerinin bu ayın sonuna kadar gözlem noktalarının gerisine çekilip çekilmeyeceğidir… Bütün ihtimalleri hesaba katmak, sahada ve masada yer tutmak hayati ve zaruridir… İdlib pekçok şeye gebedir. Türk askeri tek taraflı işgal amaçlı değil, Astana ve Soçi ruhuna uygun şekilde orada bulunmaktadır… Türkiye’nin geri adımı düşünelemeyek, zalim Esad döktüğü kanların hesabını damla damla ödeyecektir. Putin’in ikili oynaması, önde Sayın Erdoğan’a sarılırken arkada Esad’ı kucaklaması tam bir çelişkidir” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER