A3 Haber

Geniş yetkiler verilen bekçilerden bir ihlal daha: Kaçan şüpheli karnından vuruldu

Geniş yetkiler verilen bekçilerden bir ihlal daha: Kaçan şüpheli karnından vuruldu

Geniş yetkiler verilen bekçilerden bir ihlal daha: Kaçan şüpheli karnından vuruldu
Şubat 27
15:48 2020

Antalya’da kavgaya karıştıktan sonra sahte kimlik beyan edip koşarak kaçan A.C., bekçi tarafından vuruldu. Ağır yaralanan A.C.’nin hayati tehlikesi sürüyor.

A3 Haber Merkezi- Bekçilerin yetkilerini genişleten düzenlemenin kabul edilmesinin ardından bekçilerin karıştığı ihlallere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İstanbul Kocamustafapaşa’da bekçilere üstünü aratmayan bir kişi bekçiler tarafından şiddete uğramıştı. Malatya’da da havaya ateş açan bekçi, mesai arkadaşı diğer bekçiyi vurmuştu.

Bu kez bekçi ihlali Antalya’da yaşandı. Konyaaltı’na bağlı Hurma Mahallesi 255 Sokak üzerindeki bir işyerinde bilinmeyen bir nedenle gece saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Olay yerine giden bekçiler, kavgayı güçlükle ayırdı.

Kavgaya karışan kişilere kimlik kontrolü yapıldığı sırada, A.C. adlı kişinin, üzerinde kendi fotoğrafı bulunan, başkası adına düzenlenmiş kimlik verdiği anlaşıldı. Bunun üzerine elindeki bıçağı bekçilere doğru çeken A.C., koşarak kaçmaya başladı.

Kaçmaya çalıştı, karnından vurularak ağır yaralandı

A.C.’yi kovalayan bekçiler durması için havaya iki el ateş etti. Ara sokaklara doğru kaçmaya devam eden A.C., bir bekçinin tabancasından çıkan kurşunla karın bölgesinden yaralandı.

Sağlık ekipleri, yaralı A.C.’yi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Sevk edilen çok sayıda polis ekibi olay yerinde incelemelerde bulunurken, boş kovanlar ise inceleme yapılmak üzere toplandı.

A.C.’yi vuran bekçi ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan A.C.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER