A3 Haber

Dolandırıcılıkla suçlanan kuyumcu intihar ederek yaşamına son verdi

Dolandırıcılıkla suçlanan kuyumcu intihar ederek yaşamına son verdi

Dolandırıcılıkla suçlanan kuyumcu intihar ederek yaşamına son verdi
Mart 03
19:17 2020

Aydın Koçarlı’da, kuyumcu Mehmet C., intihar ederek yaşamına son verdi. Mehmet C.’nin geçen yıl, müşterilerinden topladığı yaklaşık 40 milyon TL civarındaki altın ve parayla ortadan kaybolduğu için tutuklanıp, tahliye edildiği ve davanın sürdüğü öğrenildi.

A3 Haber Merkezi- Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde uzun yıllar kuyumcu dükkanı işleten evli ve üç çocuk babası 41 yaşındaki Mehmet C., Koçarlı ilçesinin kırsal Zeytinköy Mahallesi’ndeki ormanlık alanda intihar ederek yaşamına son verdi.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Mehmet C.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Jandarmanın olay yerine yaptığı incelemede Mehmet C.’nin intihar ettiği belirlendi.

Bir süre cezaevinde kalmıştı

İncelemenin ardından Mehmet C.’nin cesedi otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na gönderildi.

Mehmet C.’nin, geçen yıl, müşterilerinden topladığı yaklaşık 40 milyon TL civarındaki altın ve parayla ortadan kaybolduğu, şikayetler üzerine yakalanıp, tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi. Mehmet C., hakkında açılan davanın devam ettiği bildirildi.

Dün de en az altı kişi intihar ederek yaşamına son vermişti.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER