Site icon A3 Haber

Ceren Özdemir cinayetinde ihmal: Cezaevi, adliye ve kolluk görevlileri soruşturma altında

Ceren Özdemir cinayetinde, Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı katil Özgür Arduç’un açık cezaevine alınması, firarı ve yakalanma sürecindeki ihmal iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmada, cezaevi, adliye ve kolluk görevlilerinin görev ve hizmet kusuru olduğu iddiaları araştırılıyor.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in öldürülmesi olayında katil Özgür Arduç’un açık cezaevine alınması, firar etmesi ve yakalanması süreçlerinde ihmalleri olduğu iddia edilen kamu görevlileri hakkında soruşturma başlattı. Ceren Özdemir’in ailesi tarafından yapılan suç duyurusu üzerine başlayan soruşturmada, cezaevi, adliye ve kolluk görevlileri hakkında görevi ihmal soruşturması yürütülüyor.

Cezaevi, adliye ve kolluk görevlileri soruşturma altında

Başsavcılığın titizlikle yürüttüğü soruşturma Ceren Özdemir’in ailesinin avukatı Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz’ın yaptığı kapsamlı suç duyurusundaki iddialar üzerinden yürütülüyor. Soruşturmada araştırılacak iddialar şöyle:

Exit mobile version