A3 Haber

Kadın cinayeti: Polis memuru, kadın meslektaşını katletti, annesini yaraladı

Kadın cinayeti: Polis memuru, kadın meslektaşını katletti, annesini yaraladı

Kadın cinayeti: Polis memuru, kadın meslektaşını katletti, annesini yaraladı
Mart 05
11:36 2020

Aydın Efeler’de, polis memuru Suat T., polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya ile annesi Güngör Çetinkaya’nın bulunduğu otomobilin önünü keserek kurşunladı. Hatice Büşra Çetinkaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, ağır yaralı olan annesi tedaviye alındı.

A3 Haber Merkezi | Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Ata Mahallesi 683 Sokak’ta iddiaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli olan polis memuru Suat T., otomobiliyle, 28 yaşındaki polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya’nın kullandığı otomobilin yolunu kesti. Ardından da Hatice Büşra Çetinkaya ile annesi Güngör Çetinkaya’nın bulunduğu otomobili kurşunladı. Kurşunlardan sekizi Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hatice Büşra Çetinkaya’ya, üçü de annesine isabet etti.

Hatice Büşra Çetinkaya kurtarılamadı

Ağır yaralanan Hatice Büşra Çetinkaya, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne, Güngör Çetinkaya ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Tedavisi süren anne Çetinkaya’nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan polis memuru Suat T., emniyete götürüldü.

Şubat ayında 22 kadın katledildi

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 2020 yılının Şubat ayında en az 22 kadın cinayetinin işlendiğini, 12 kadının şüpheli bir şekilde ölü bulunduğunu, 15 kadının ise neden öldürüldüğünün tespit edilemediğini açıkladı. 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER