A3 Haber

CHP’den sağlık emekçileri için ikramiye çağrısı

CHP’den sağlık emekçileri için ikramiye çağrısı

CHP’den sağlık emekçileri için ikramiye çağrısı
Mart 21
19:20 2020

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, koronavirüse karşı mücadele eden sağlık emekçilerine bir maaş ikramiye verilmesi çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak, koronavirüsle mücadele eden sağlık emekçilerine bir maaş ikramiye verilmesi istedi.

Parti Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Kaya şunları söyledi:

“Sağlık emekçileri bizim onurumuz ve gururumuz ama ne yazık ki ihtiyaçlarına dönük dün de açıklama yapılmadı. Buradan saraya çağrımdır. Gelin sağlık emekçilerinin tamamına bir maaş ikramiye verelim. Hem onları rahatlatır ve onlardaki cesaret, kararlılığı artırır.”

“Maske ve koruyucu kıyafet eksiğini giderelim”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da çağrıda bulunan Kaya, “Sağlık emekçilerin tamamının maske ihtiyacı giderilmeli ve özel kıyafetleri verilmelidir” dedi.

Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise açıklamaları şu şekilde:

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım da sağlık çalışanlarını alkışladı. Sayın Erdoğan çağrımızı duyun. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ama tüm sağlık emekçilerine bir ücret tutarında ikramiye verelim; maske ve koruyucu kıyafet eksiğini giderelim.  (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER